shazwani's FotoPage

By: shazwani wan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Wednesday, 5-Mar-2008 10:00 Email | Share | | Bookmark
**Colmar Tropicale, Bukit Tinggi

 
 
 
View all 15 photos...
Few hours spent at Colmar Tropicale, Bukit Tinggi...



Wednesday, 12-Sep-2007 07:51 Email | Share | | Bookmark
~hantaran dengan souvenir~

gubahan tafsir Al-Quran
toiletries...
towel
View all 16 photos...
this time letak gambar2 hantaran dengan gift bagi kat kenduri aritu..most of them mmg buat sendiri je sume..accept for one or two orr threee..[kene inform kang marah lah ] antaranya

1 - bunga rampai - sumbangan my sis..habis jugaklah duit die..hahaha...tQ tQ

2 - sirih junjung - lawak tgk sirih junjung nih..hasil keje cik bety n the geng

3 - kain pelikat - actually dihadiahkan oleh one of my good friend NADIRAH HAZIZAN. a lil bit of frustation jgak die xdpt dtg aritu tapi sory dira aku tukar riben2 ko jadi kaler ijau. warna biru mmg out of tema lnsg lah ..haha

and yg lelain rasa2nya wat sendiri..dibantui oleh ibu kesayangan..sepupu..sape lagi ek..


cerita hari ini pagi tadi hubby pi klinik lagi, sempat lagi die sms wife die yg sowg nih.. syg..lawa pulak doktor nih amboiii..nak naik angin je rasa

balas sms die amboii..tak ingat kat bini tak tido mlm jaga die..doktor pulak yg dipujinye

lalu die balas taklah..bini lagi bagus ayat selamba nih cukup menenangkan jiwa

oklah till my next post...


Tuesday, 11-Sep-2007 09:00 Email | Share | | Bookmark
~first time jumpe 'suami'~

dgn hubby 'baru'
err upacara nak bagi mas kawen kot
nilah gubahan due tu
View all 10 photos...
this is the first time jumpe husband and bergelar 'wife' .. dua kali lafaz beb..bukan cuak tapi lawak ..hahaha.. luckily akad nikah kat masjid..kalau kat rumah tak taulah mcm mana den golak terbahak2..

and adala sesi membatalkan air semayang..currently gelang tu berada di dalam kotak barang kemas..terpinggir sahaja.. and that mas kahwin tu..tak tau lagi nih nak beli apa...ooo nk gitau jugak mas kahwin dgn gubahan gelang tu hasil rekabentuk oleh saya sendiri...hehehehehe...

a) Mas Kahwin : rm80.00 tunaiii...mcm mana buat? ia adalah album gambar + frame made by kotak yg dibeli di MYDIN berharga RM5.++ and then dibalut oleh kertas kilat dan dihiasi riben2 juga bunge hijau recycle dari hantaran abg den kawen aritu...result...comel beb..oooh album gambar dlm kotak tu bubuh duit hantaran RM2000.00...balance 5000 dah bagi since last year..lama kan

b) gelang + subang : hmm itu susah nak jelaskan..2jam jgk nak membelek mendalah tu agar die jadi comel..orkid palsu tu pun recycle jugak tuu..kesudahannya gelang dan subang tu 2-2 letak dlm kotak je..bkn pakai pun..mmglah kawen melayu nih MEMBAZIRRRRR...

thanks la to my sis n family n relatives yg byk membantu..
so have a glance kat pic2 masa nikah nih sikit...until my next post...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net